Vikat essencet pikaesittelyssä


Esittelen vielä nämä loput essence ostokset tarkemmin näin tylsästi swatchailemalla kun olen koko viikonlopun lukenut tenttiin ja ensi viikolla on niin kiire, etten ehdi näillä meillailla.


Holo wow! dewy lips shine 01 unicorn powder on ainoa joka on ehtinyt huulille asti. Oikein pehmeän ja mukavan oloinen huulilla, aivan aavistuksen tahmaisuutta.


Vasemmalta oikealle Holo wow! dewy lips shine 01 unicorn powder, Holo wow! dewy lips shine 03 scarab wings, Kiss the Flamingo 04 take it flamincool, Smoothie gloss 04 crushed strawberry, Tint & colour shot 03 pink happiness ja Colour boost vinylicious liquid lipstick 05 lolilolipop.


Tint & colour shotin lisäksi myös vaaleanpunainen flamingo jätti stainin.


Kaksi huultenrajauskynää, kaksi eyelineria, luomivärin pohjustaja ja highlighter -stick. Näissä, kuten oikeastaan kaikissa kynätuotteissa, tykkäsin enemmän teroitettavasta kuin automaattikynästä mutta sehän on ihan vaan henkilökohtainen mieltymys.


Stay true lipliner 06 taste the red (perinteinen kynä), Draw the line! lipliner 05 so un-grey-ful (automaatti), Longlasting eye pencil 30 gold bling (automaatti), Eyeliner pen 06 break the rules (tussi), I heart effects eyeshadow base. 3D dewylook stick 10 dewy is the new matte (tuo kostealta näyttävä kohta).


Glow to go highlighter palette 01 sunkissed glow on viimeinen esiteltävä, bronzeriksi tarkoitettu sävy on omalle ihonsävylle tumma ja en kyllä näin hohtavaa bronzeria osaisi käyttääkään. Muut ovat ihan käyttiksen oloisia sävyjä. 


Katolta tippuu lumet ja eilen lauloivat pikkulinnut oikein keväisesti. Saadaan kyllä silti vielä hetki odotella kevättä. Sillä aikaa on vissiin palattava organisaatioteorioiden pariin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie