My Signature Face

Miten niin liikaa? -blogin Elisa aloitti Tunnusmeikki-haasteen, jonka myötä monet muutkin bloggaajat ovat esitelleet oman näköisensä perusmeikin. Ajattelin liittyä joukkoon tämän aamun meikillä. Työpäivänä minun näköiseni meikki on hyvin erinäköinen kuin vapaapäivinä ja koostuu kolmesta viiteen tuotteeseen.


Luomivärikynät ja ripsari ovat arkimeikkini perusta. Väri vaihtelee sen mukaan onko joku kynä loputuksessa tai ihan mielialan mukaan, kovin tummaa tai kirkasta ei töihin viitsi laittaaa. Nyt loputuksessa on vaalean violetti L´Orealin kynä muistaakseni parin kesän takaa, joka on vahamainen ja kestää hyvin töissä vaikka suihkuttaisi parikin potilasta. Kulmakarvat ovat kestovärjätyt ja niissä käytän väritöntä kulmageeliä silloin kun muistan eli harvoin.

Kulmaluulla on loputuksessa oleva vaalea luomivärikynä ja ripsissä kevyt kerros ripsaria. Huulikiillot toimivat talvella kun päässä on joko pipo, pinnit tai panta, keväällä kun hiukset ovat enemmän auki vaihdan huulipunaan, koska inhoan hiusten jättämiä kiiltoraitoja linsseissä. Väri vaihtelee kirkkaasta punaiseen fiiliksen ja loputettavan kiillon mukaan.

Poskipäillä hienoinen sipaisu puikosta tullutta highlighteriä, muutoin en kasvoja meikkaa, koska viimeistään toista potilasta suihkuttaessa kaikki meikki on valunut. 

Tukka on haalistunut ja juurikasvu järkyttävä, yritän huomenna löytää energiaa värjäämiseen. Viime aikoina meikkiin on liittynyt myös väsynyt naama, tämä kuva otettu aamulla 7.30 yövuoron jälkeen. Piuhat ovat korvissa, koska en pääse ylämäkeä kotiin töitten jälkeen ilman musiikkia. Tänään kun aurinkonnoustessa raahauduin kotiin, Pink piti hereillä ja antoi potkua kiipeämiseen.

Luin lehtijutun kesään valmistautumisaikataulusta itseruskettavineen ja selluliittihoitoineen. Kun katsoo tuota meikäläisen ihonväriä niin kesää ajatellen itseruskettavan kanssa ollaan myöhässä :D Siksipä tyydyn aurinkorasvaan ja pysyttelen kalkkilaivan kapteenina vuoden ympäri.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie